Make your own free website on Tripod.com

NGO " Renesansa "

Novosti

Home | Novosti | O Organizacijia - About Organization | Statut | Projekti - Project's | Osoblje - Staff | Doniraj - Donate | Foto galerija | Kontakt

 
 
Povodom obelezavanja 5 Juna Medjunarodnog Dana Ambijenta, pozivamo zainteresovane da nam se pridruze u aktivnostima 5 i 6 Juna, koje ce se odrzati u selu Rapca-Krstac, povodom kojeg ce se odrzati i prikladno predavanje (05.06.'09) u prostorijama OS "9 Maj" u Rapci sa pocetkom u 17:00.
 
NGO "RENESANSA"
 
___________________________________________________________
 
 
 
 
NGO "RENESANSA" je 14.05.2009 u Pristini potpisala Ugovor o Saradnji sa medjunarodnom prestiznom organizacijom "SPARK".
 
"SPARK" je osnivac Medjunarodnog Koledz Biznisa-visokog profesionalnog obrazovanja u Mitrovici. Koledz traje 2+1 godina, cime se stice medjunarodno priznata diploma, sa velikim mogucnostima nastavka skolovanja na bilo kom Universitetu u zemljama EU.
Pre pocetka prve skolske godine, s'obzirom da je nastava na engleskom jeziku SPARK organizuje besplatne kurseve engleskog jezika i matematike ( 25.05.09 - 05.06.09 ) za potencionalne studente koledza. Apliciranje za ove kurseve ili takozvan Program Prelazne Godine, se vrsi online ili podizanjem aplikacije kod lokalnog asistenta.
 
Uputstvo za apliciranje:
1. Popuni formular, on-line ili kod najblizeg asistenta ( dole navedeno ime i adresa asistenta)
2. Dostavi pismo motivacije na engleskom jeziku
3. Dostavi dokaz o proseku ocena, zavrsenog razreda srednje skole
4. Podvrgni se testu 
 
Na koledzu ce se studirati Biznis i Javna Administracija, sto svrsenicima pruza veliku mogucnost zaposljavanja pri Javnim Institucijama.
 
Sve u vezi Koledza i Prelazne Godine mozete naci na web sajtu http://www.spark-online.org/ ili se obratite asistentu pri NGO "RENESANSA" u vezi svih informacija koje ce vam biti od koristi.
Suad Tosuni, 044-561-081, suadtosuni@yahoo.com
 

Skini promotivni materijal

Skini Aplikaciju za Upis na Prelaznu.god

Aplikaciju i promotivni materijal koji smo dali na sajtu je radi dodatnih informacija i spoznavanja, dok iste mozete dobiti kod lokalnog asistenta.
 
 
 
"Koristimo priliku da pozovemo sve nase svrsenike srednjih skola i ostale ambicione persone da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i postanu studenti-svrsenici MEDJUNARODNOG KOLEDZ BIZNISA".

NGO " Renesansa " *Nevladina Organizacija " Renesansa " *OJQ " Renesansa "